Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

2023 Mutfak Tezgah Trendleri

Yeni Sezona Özel Renkler ve Tasarımlar İlgi Çekici! 

2023 mutfak tezgahları her dönem olduğu gibi bu sezon da yenilenerek kullanıcıların karşısına çıkıyor. Geçen senenin modası bu sene değişen mimari anlayış ve renklerle yeniden şekillenerek mutfakları süslüyor.

Hiç şüphesiz günümüzün büyük bir bölümünün geçtiği yerlerden biri olan mutfaklarda mutfak tezgahları her şeyden fazla önem arz ediyor. Öncelikli olarak fonksiyonelliğini düşünsek de şıklık ve gösteriş de önemli bir unsur oluyor. 2023 mutfak modelleri içinde Franke ve Dominox markaları öne çıkarken akrilik ve corian malzemenin daha çok tercih edildiği görülüyor.

Üretici markalar kullanıcılarının tezgahlarda aradığı özellikler olan rahat kullanım, kolay temizlenme, çizilmeme, zedelenmeme ve bozulmama taleplerinden yola çıkarak daha dayanıklı mutfak tezgahları üretiyorlar.

Akrilik Tezgahlar Yine Lider!

Türkiye’de en çok kullanılan mutfak tezgahı markalarından Franke ve Dominox bu sene de liderliğini kimselere bırakmazken akrilik tezgahlar dayanıklılığı ve hijyenik yapılarıyla dikkat çekiyor. Uzun yıllar mutfak tezgahlarını kullanmak isteyenlerdenseniz tercihinizi akrilik tezgahlardan yana kullanmanız avantajlı olacak.

2023 mutfak trendleri arasında akrilik ile yapılan tezgahların yanında oval, cam ve laminant tasarımlar da dikkat çekiyor. Mermer ve granit malzemeleri de kullanan üreticiler ilk olarak sağlamlığı ön planda tutuyorlar.

Akrilik tezgahlar anti-bakteriyel yapısı ile mikrop ve küflerin oluşumunu engellerken ek göstermeyen yapısıyla mutfaklarda görüntü uyumu yaratıyor. 54 farklı renk seçeneği ile tek başına ya da başka renklerle kombinlenerek uygulanmasının rahatlığı da akrilik tezgahların sıkça tercih edilmesinin sebebi oluyor.

2023 mutfak trendleri arasında akrilik tezgahlar dışında ek olarak rengarenk simli granitlerin yanında doğal taştan tezgahlar da yer alıyor. Ahşap tezgahlar zamana karşı dayanıklılıkta diğer tezgah modellerine göre daha az tercih edilse de farklılık arayanlar için bu senenin modası arasında.

Corian Esnekliği Tüm Evlerde!

2023 mutfak trendleri arasında corian tezgah kullanımı da yer alıyor. Franke ve Dominox markalarının ürettiği mutfak tezgahları kalitesiyle hala gözde.

Corian tezgahlar dayanıklılığı, masif malzeme garantisi, kimyasal atık içermeyen güvenilir bileşenleri, kırılma ve dağılma ihtimalleri olmaması, yanık ve lekelerde kolayca temizlenen yüzeyi sayesinde 2023’te yine mutfakları süsleyecek.

Bu sene minimal tasarımların ön plana çıkmasıyla mutfak tezgahları da sadeliğe doğru yol almış gözüküyor. Çağdaş görünümleriyle dikkat çeken mutfak tezgahları özellikle oda ile bağlantısı bulunan Amerikan tipi mutfak dediğimiz mutfaklarda mekana genişlik hissi katıyor. Beyaz renkler ile sadelik oluşturuluyor.

Modern Tarzlarla Ev ve İş Yerlerinize Şıklık Kazandırın!

Ayrıca 2023 mutfak modelleri içerisinde gittikçe öne çıkan country tarzı özellikle yeni evlenenlerin mutfaklarında kullanılacağa benziyor. Pastel renkler, işlenmemiş masif mobilyalar mekanlara farklılık katmakta. Yılın mutfak trendlerinde masif mobilyalarla birlikte müşterek masalar, banklar, minderler de yer alıyor.

Corian tezgahlar da akrilik tezgahlar gibi kişilerin kullanım amaçlarına göre tercihini oluşturuyor. Siz de mutfakta şıklığı ve dayanıklılığı arayanlardansanız corian tezgah ve akrilik tezgah garantisinden şaşmamalısınız. Mutfak tezgahları sektöründe lider olan iki marka; Franke ve Dominox sizlere bu ayrıcalığı sunmaktalar.

[widget-130]

Yorum Yap

Randevu Al
Randevu Al +90 (850) 532 33 18